Zakelijke koffiemachine

Schenk horeca kwaliteit op uw werkplek

offerte aanvragen

Koffiemachine op je werkplek

Een volledig verzorgde koffiehoek op jouw werkplek. Met onze machines, koffie en service onder één dak bieden wij koffie aan zowel kleine als grote bedrijven. Hierbij houden wij rekening met jouw wensen, smaak en het aantal medewerkers. Je ontvangt een offerte op maat en kan een vrijblijvende proefplaatsing krijgen.

✓ Betaalbare bonenkoffie, gemalen koffie of instant koffie op kantoor
✓ Alle service onder één dak
✓ Geen contract
✓ Koffiemachine leasen mogelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

14 dagen testen? contact

Onmiskenbaar gemak 

Met een koffieautomaat op kantoor hebben medewerkers, klanten en bezoekers altijd toegang tot verse koffie van hoge kwaliteit. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie, maar creëert ook een gastvrije sfeer waarin relaties kunnen gedijen.

Altijd een koffiemachine die bij jouw bedrijf past 

Ons brede assortiment van zakelijke koffiemachines zorgt ervoor dat er altijd een koffiemachine is die bij jouw bedrijf past. Van eenvoudige bonen koffiemachines tot machines voor de horeca. Er is voor elk bedrijf en elke smaak een geschikte optie beschikbaar. Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor jouw bedrijf is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het aantal medewerkers, het budget en de beschikbare ruimte op kantoor.

De juiste investering 

Een zakelijke koffiemachine is een kosteneffectieve investering op lange termijn. In plaats van dure koffiepauzes buiten de deur, kunnen medewerkers genieten van goede koffie op kantoor. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Door te kiezen voor een koffiemachine die past bij de behoeften van jouw bedrijf, kun je de kosten verlagen en tegelijkertijd de tevredenheid van medewerkers verhogen.

Een zakelijke koffieautomaat huren of leasen?

Wil je graag een koffiemachine zakelijk huren of leasen? Of wil je een koffiemachine voor de horeca? Bij Fleulia kan je via onze proefplaatsing een koffiemachine 14 dagen geheel vrijblijvend testen. Ook kan je een proeverij aanvragen, zodat je rustig kan beoordelen of de koffie(machine) in de smaak valt op kantoor. 

Volledige service

Het is belangrijk om te investeren in een koffiemachine die gemakkelijk te onderhouden is. Regelmatig onderhoud en reiniging zijn onmisbaar om de levensduur van de machine te verlengen en een goede kwaliteit van de koffie te garanderen. Bij Fleulia bedienen we klanten in het hele land bij het onderhouden van jouw zakelijke koffieautomaat. Dit doen we met onze eigen technische dienst, die jaarlijks preventief onderhoud en eventuele correctief onderhoud kan uitvoeren. 

Offerte aanvragen

Vraag hier een offerte aan. Na het invullen van het formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend aanbod.
  of bel ons voor meer info

  klanten die je voorgingen

  Contact

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwedenweg 2
   7772 TC Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u