groeien door
te delen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

proefopstelling aanvragen

↓ Scroll verder voor meer informatie

groeien door
te delen

Bewust rentmeesterschap is de grondslag van onze organisatie. Van plantage tot eindproduct. En dat proef je. Onze bedrijfskolom is gebaseerd op zo min mogelijk tussenleveranciers. Een voorbeeld daarvan is dat al onze koffiebessen rechtstreeks bij diverse koffieplantages worden ingekocht.

Fleulia Koffie is van mening dat mens, milieu en economie in evenwicht mogen zijn. We dragen een verantwoordelijkheid voor de volgende generatie. Door het alsmaar produceren, consumeren en weggooien van grondstoffen plegen wij roofbouw op de aarde. Dit kunnen we tegengaan door onder andere duurzaam te ondernemen. We kijken niet alleen naar onze kwalitatieve groei, maar ook integraal naar de gevolgen die onze bedrijfsactiviteiten kunnen hebben voor mens, milieu en economie.

Fleulia Koffie wil duurzaam opereren en verwacht deze verantwoordelijkheid ook in de keten van haar toeleveranciers. Door het inzetten op duurzaamheid zorgen we ervoor dat de volgende generatie ook kan beschikken over voldoende grondstoffen die de aarde ons biedt. 

Team Fleulia Koffie

Per verkochte kg koffie doneren wij
50 cent aan het goede doel.

(reis)verslagen

14 dagen vrijblijvend testen?

Na het invullen van het formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een vrijblijvend aanbod.

  Of bel ons voor meer info

  klanten die u voorgingen

  Contact

   Fleulia koffie
   Zwingel 4
   7772 SK Hardenberg

   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Overig
   > Maandag t/m vrijdag
   > 08:00 – 17:00
   > bekijk onze vacatures
   > bekijk onze mvo
   > bekijk onze webwinkel