team fleulia
koffie

Gebrand op úw smaak.

proefplaatsing aanvragen

↓ Scroll verder voor meer informatie

over ons

Vanuit onze vestiging in Hardenberg bedienen we klanten door heel Nederland. Onze medewerkers zijn ook actief in uw regio. Wij hebben geen contract nodig om te binden. We geloven dat onze lekkere koffie en persoonlijke service verbindt.
 
We zijn met niks begonnen. Nul omzet, nul klanten, nul inkomen en een lening bij de bank. Een dag niet werken was droog brood op de plank. Inmiddels ruim 7 jaar verder zijn we doorgegroeid tot middelgrote leverancier met landelijke dekking. Behalve in Zuid Zeeland en regio dokkum zitten we eigenlijk overal. We groeien gemiddeld 40% per jaar door veelal mond tot mond reclame en een gezonde dosis branie.
 
Klein is het nieuwe groot met goede producten en normale prijzen. Inmiddels heeft dit geresulteerd in diverse 500fte projecten en diverse samenwerkingsverbanden met landelijk opererende partijen. Dankbaarheid alom!
 
We komen met plezier bij u op de koffie om onze mogelijkheden te bespreken.
 
Hartelijke groet,
 
Team Fleulia Koffie

14 dagen vrijblijvend testen?

Vraag hier een proefplaatsing aan. Na het invullen van het formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend aanbod.

  Of bel ons voor meer info

  Groeien door te delen

  We groeien door te delen. Daarmee bedoelen we dat duurzaamheid en omzien naar een ander vaste waarde is in onze organisatie. We verdienen geld aan onze omgeving en doen daar graag wat voor terug. Geen holle fratsen of hangen waar de wind waait, maar gewoon doen.

  Benieuwd naar hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen?

  fleulia mvo

  Contact

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwingel 4
   7772 SK Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u