nieuws
en meer

Nieuw pand

meer info

↓ Scroll verder voor meer informatie

Nieuw pand

Ruim 7 jaar geleden zijn we met niks begonnen. Nul omzet, nul klanten, nul inkomen en een lening bij de bank. Een dag niet werken was droog brood op de plank. Inmiddels ruim 7 jaar verder zijn we doorgegroeid tot middelgrote leverancier met landelijke dekking. Behalve in Zuid Zeeland en regio dokkum zitten we eigenlijk overal. We groeien gemiddeld 40% per jaar door veelal mond tot mond reclame en een gezonde dosis branie. Klein is het nieuwe groot met goede producten en normale prijzen. Inmiddels heeft dit geresulteerd in diverse 500fte projecten en diverse samenwerkingsverbanden met landelijk opererende partijen. Dankbaarheid alom!

We begonnen vanuit ons vorig huis met een paar palletjes opslag, een werkbankje en kantoortje op zolder. Doosjes inpakken was een gezinsklus voor de zaterdagavond. Of mama mag ik vandaag de thee in de stelling zetten. Mooie tijd, klein begin. Op maandag bus van de oprit en hup gasgeven. Na elke toelevering dwarrelden er geuren van koffie, thee en chocolade door het huis. Heerlijk. Echter totdat het qua voorraad bijna onder het bed, op zolder en de bijkeuken stond. Want 1 klant werd 10, werd 100, werd 150 enzovoort. Dat werd te klein en dus besloten we in 2017 om te verhuizen naar ons huidig pand.

Daar hebben we een mooie en dankzij vriendje corona ook een moeilijke periode gehad. Tegen de wind in inmiddels ongeveer vijfmaal verdubbeld en doorgegroeid naar landelijke dekking met een fijne club medewerkers. En dat begon toch een tikje te knellen qua pand, parkeerplaatsen, palletplekken en plezier. Arme jongens van het magazijn. Palletje hier, palletje daar. Oh heftruck opnieuw daar. Kak toch die andere pallet. Na 2 x verbouwen en extra locatie bijhuren was de rek eruit. Na weer een loei klantengroei was het klaar in dit pand. Het werd simpelweg te klein.

We zijn daarom dankbaar om te mogen melden dat we half oktober ons nieuwe huurpand aan de Zwedenweg 2 te Hardenberg wordt opgeleverd. Hemelsbreed 1 kilometer verderop, gloednieuw, hartstikke duurzaam en op termijn helemaal lean ingericht. Op een mooie zichtlocatie met op termijn pracht kantoortuin en branderij proeflokaal. Een opslag die eigenlijk de showroom mag zijn. Slimme productliften, volledig geautomatiseerd magazijn mede dankzij ons eigen ontwikkelde ict werksysteem. Mooie servicewerkplekken voor onze aanstormende koffiemeesters (werkleertraject van boon naar loon, daarover een andere keer meer) Kortom lekker werken en voor de aankomende jaren helemaal klaar om onze aanhoudende en klantgerichte groei te borgen.

Dit mede door en vooral dankzij een fijne club bondgenoot relaties en de inzet van ons clubteam medewerkers. Nogmaals dankbaarheid alom!

We hopen begin volgend jaar de inbouw van bedrijfshal en kantoren klaar te hebben. Tzt volgt een open dag. We houden je in de tussentijd via de socials op de hoogte. Als we er tenminste tijd voor hebben gna! De koffie staat er klaar en graag tot ziens!

Gebrand op uw smaak!

Team Fleulia Koffie

contact

14 dagen vrijblijvend testen?

Na het invullen van dit formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies.

  Proeverij

  Vooral benieuwd naar de verschillende koffiesmaken? In onze showroom kunnen wij ook een proeverij aanbieden waarin u en uw collega’s verschillende koffiesmaken uit kunnen proberen.

  Kennismaken

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwingel 4
   7772 SK Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u