nieuws
en meer

Vorderingen nieuwbouw

meer info

↓ Scroll verder voor meer informatie

Vorderingen nieuwbouw

Inmiddels zijn de laatste voorbereidingen richting de nieuwbouw in volle gang.

Na flink buffelen is het nieuwe pand voorzien van kantoorvloeren, wanden, coatingvloer in de hal en zijn de schilders net klaar. Binnenkort wordt het reclamewerk buitenom gemonteerd, de kantoren en kantine ingericht en wordt de bedrijfshal van stellingen en entresolvloer voorzien.

Vervolgens gaan we servicewerkplekken voor onze aanstormende koffiemeesters (sociaal werkleertraject van boon naar loon, daarover een andere keer meer) Kortom lekker werken en voor de aankomende jaren helemaal klaar om onze aanhoudende en klantgerichte groei te borgen.

We hopen in het voorjaar het nieuwe pand te kunnen betrekken. Dan zal ook de hovenier de kantoortuin gaan aanleggen. Kortom een en al genestel.

Oh en trouwens, daarover geschreven, we zoeken ter uitbreiding van ons team ook extra collega’s. Dus kijk vooral even op onze vacaturepagina of jouw ideale baan er wellicht tussen staat.

We groeien flink en zoeken voor deze uitbreiding leuke nieuwe collega’s voor op kantoor en in de buitendienst. Planner, poetser, pietertje van alles enzovoort. We groeien flink, hebben een leuk en divers team, leuke klanten en aan je werkplek zal het vast niet liggen. Doe je mee?

contact

14 dagen vrijblijvend testen?

Na het invullen van dit formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies.

  Proeverij

  Vooral benieuwd naar de verschillende koffiesmaken? In onze showroom kunnen wij ook een proeverij aanbieden waarin u en uw collega’s verschillende koffiesmaken uit kunnen proberen.

  Kennismaken

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwedenweg 2
   7772 TC Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u