nieuws
en meer

Vorderingen nieuwbouw 2

meer info

↓ Scroll verder voor meer informatie

Vorderingen nieuwbouw 2

Hoi! Inmiddels zijn de laatste voorbereidingen richting de nieuwbouw in volle gang.
 
Recentelijk zijn alle reclameborden geplaatst. De felle oosterwind blies bijna de broeders hoogwerkers omver, maar het is de heren van @jurreclame wederom gelukt om puik wandreclame te monteren. Trap op trap en daar hing het dan. Protsig staand in de gure oosterwind.
 
Ook de hovenier heeft met laatste kritisch oog het ontwerp voorgehouden. Haagjes her der hier daar, liriope, japans bloedgras, lampenpoetsers daar, dat komt helemaal goed. Van wuivende paarse zomertuin tot verrassing welke kleur in het voorjaar. We gaan het zien. Eind maart wordt de entresol vloer geplaatst en half april de stellingen ingebouwd. Dan al. Tja dan al. Iets met aparte kleuren en levertijd. We verwachten begin mei een zachte opening te hebben met personeel en hun gezinnen. Daarna gaan we op het gemak de branderij en de techniekruimten inbouwen. De grote opening volgt later in het jaar.
 
Hebben we nog nieuws over het assortiment? Jazeker. En heel wat leuks trouwens. We hebben sinds kort onze Fleulia kartonnen bio bekers binnen. Een 100% plasticvrije beker en gewoon hup in de kartonbak of opgehaald met ons retour fabriek programma. En het eenvoudige verhaal is, het ding is gewoon plastijcvrij, geen pe, pla of andersoortig (on)natuurlijke coating. Maar gewoon een degelijke lekvrije beker die aan alle nieuwe pe-vrije regels voldoet.
 
Daarnaast wordt ons hotellerie assortiment uitgebreid met fleulia decaf staafjes, fleulia instant staafjes, fleulia zoetjes en fleulia bonbon mix in dispenserdozen om onze #hotel en #vakantiepark en #wellness en #hospitality klanten nog breder te mogen voorzien in hun warme drankenvoorziening.
 
Wat ook leuk is dat inmiddels ook de Gemeente Hardenberg en Springplank ons heeft weten vinden voor ons aanstaande sociale werkplaats project ‘van boon naar loon’ Volledig geaccrediteerd in twee jaar met brandmeister diploma in the pocket. Intern hup door naar de servicedienst of elders op mbo niveau aan het werk. Boefjes in de dop (“”) en of schoolverlaters die op deze manier een mooie bijdrage leren te leveren. Maar daarover later meer.
 
Ook mochten we weer diverse taart van de banketbakker en kakelverse saucijzenbroodjes van de De Rokermolen uit te delen bij te verwelkomen nieuwe klanten en de mond tot mond referenties die dit mede mogelijk maakten. Bijvoorbeeld bij een fabriek in gramsbergen waar we een stuk of 7 nieuwe bonenmachines mochten plaatsen op voordracht van een andere klant uit Hardenberg.
 
Kortom een en al dankbaarheid.
 
En ps wil je nou ook saucijssen of taart bij jou op de zaak? You know what to do;-)
 
contact

14 dagen vrijblijvend testen?

Na het invullen van dit formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies.

  Proeverij

  Vooral benieuwd naar de verschillende koffiesmaken? In onze showroom kunnen wij ook een proeverij aanbieden waarin u en uw collega’s verschillende koffiesmaken uit kunnen proberen.

  Kennismaken

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwedenweg 2
   7772 TC Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u