nieuws
en meer

Vorderingen nieuwbouw 3

meer info

↓ Scroll verder voor meer informatie

Vorderingen nieuwbouw 3

 
Hoi! Het was 1 mei 2024. Dag van de arbeid. 8-uurse werkdag. Nou euhm vandaag even niet. We gaan verhuizen. Wijlen vakbondsman Fre Meijs had het even niet voor het zeggen. Fre wie o wie Meijs is dat zul je wellicht denken. Wie is dat nou weer. Nou Google het maar eens of vraag je noordelijk wonende voorouders waar de dag van de arbeid ook geboren is.
 
Maar goed, dag van de arbeid. Nou dat hebben we geweten. Sub-subtropisch verhuizen en inrichten van de nieuwbouwlocatie. En dat dik in de warmte en jazeker in de overuren, foj. Poetsen, dozen slepen, nog meer dozen slepen en bakwagens vol lading. Meubelen voor kantoor, keuken, kantine check. Aan het eind van de avond hadden we er frede mee.
De stellingen en etagevloer zijn inmiddels op hun plek en de eerste goederen staan in de stelling. De balenpersen en intern transport maken inmiddels hun eerste meters. Ook de meubelen, showroom en kantine zijn met stijl ingericht.
 
Open dag
In de aankomende periode worden de stellingen gevuld en de technische ruimte, de afvalstraat en de branderij geïnstalleerd. Wanneer dit klaar is verwelkomen we u met plezier voor onze open dag. Houdt de socials, de brievenbus of de regionale Weekblad De Toren Hardenberg in de gaten voor een uitnodiging.
 
Lekkers uit de regio
Inmiddels hebben we landelijke dekking en proberen we regionaal te verdichten. Leuk hoor. En dat moet natuurlijk wel slim en dat lukt best aardig. Enerzijds omdat we door slimme ict goed kunnen plannen, we technisch uitstekende oplossingen bieden met nauwelijks uitval en anderzijds bovenal omdat we een tof team hebben die graag dat extra beentje zet om de klant volledig te ontzorgen. Lauweroog Groningen 7u check, Elsloo Limburg 16:45 ja hoor geen probleem. Ommen zaterdagavond 8u doen we. Ijmuiden vrijdagmiddag 16u, neuhh dat dan weer liever niet! #bijnaweekend De bosche bollen, fryske sukerbole, groninger eierballen, limburgs soer en of Spakenb(urk)gsche gerookte vis graag in de koeling. Lekker voor de domibo! De goudse stroop etc graag in de kast anders wordt het hard, gneh.
 
Personele groei
Om de groei te borgen morgen we ter uitbreiding ook weer nieuwe medewerkers verwelkomen. Eind mei begint Robin als servicemedewerker. Jonge gast met goeie kop. Het huidige werk werd fysiek wat zwaar. Mag ik bij jullie komen werken. Ik ben handig, klantgericht en heb iets met mijn hand. De eerste twee is belangrijk, dat laatste komt helemaal goed! Van harte welkom en we gaan er een mooie tijd van maken #samenopnaarhetpensioen!
 
Ook komt Edwin onze binnendienst versterken. Een doorgewinterde regelaar die al decennia+ voor een gerenommeerd notariaat werkzaam is en graag onze groeiende onderneming wil ondersteunen in de aansturing en projectbegeleiding. Blij mee! Ook gaat Richard het relatiebeheer van enkele nieuwe projecten in Noord Nederland verzorgen en Ricardo tja. De binnendienst wordt gek van de diverse R in de naam medewerkers. Nee sorry we bedoelen de andere R.
 
Aan de andere kant, begint je naam met R dan heb je blijkbaar onbedoeld een streepje voor. Nou komt dat goed uit: We zoeken nog servicemedewerkers voor bezorging, installatie en reinigingsservice en een plaatjescreatief voor de marketing. Kijk op fleulia.nl/vacatures voor meer info, en weet begint je naam met R dan….🙂
 
Nog leuke dingen op de rol?
Jazeker. Ter illustratie, in juni mogen we een nieuwe klant scholengemeenschap van ruim 30+ locaties gaan uitrollen, diverse installaties her-der door het land en wellicht zelfs, hopelijk eventueel o watfijn yes joepiedepoepie beretrots, een bekend hotelketen verwelkomen, sst. Nog even billenknijpen voor de sales maar dat komt vast goed. Ook vinden we het heel leuk dat we steeds meer particuliere klanten mogen verwelkomen. Ja die koffie op de zaak is echt lekker, dus thuis.. En dat vinden we oprecht een tof compliment.
 
Kortom dankbaarheid alom! Wil je nou eerder dan de open dag ons een bezoek(je) komen brengen? Je bent tijdens kantooruren van harte welkom. De koffie staat klaar. De vangst van de dag of friese en of bossche bol wellicht ook. See you!
 
Proost!
 
contact

14 dagen vrijblijvend testen?

Na het invullen van dit formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies.

  Proeverij

  Vooral benieuwd naar de verschillende koffiesmaken? In onze showroom kunnen wij ook een proeverij aanbieden waarin u en uw collega’s verschillende koffiesmaken uit kunnen proberen.

  Kennismaken

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwingel 4
   7772 SK Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u