nieuws
en meer

Vorderingen nieuwbouw 4/4

meer info

↓ Scroll verder voor meer informatie

Vorderingen nieuwbouw 4/4

Hoi! Nieuwsupdate 4 van de nieuwbouw. En jongens wat waren we er klaar mee. Getsiederrie, dat was ons het ritje wel de laatste weken. Manmanman!

Want naast ons gewone werk van klanten blij maken met mooie technische oplossingen, een hele rits nieuwe klanten mogen verwelkomen en bijslapen in het weekend waren we ineens gepromoveerd tot volledig on-volleerd verhuizer, dozensjouwer, palletlifter en planten-plaatser en zelfs over het toiletpapierhouderrolletjeswaadan moest worden nagedacht. Na 3 weken en iets van 686 of meer betaalde keuzes verder was daar ineens het stille moment. Hé ha ho stop, wij zijn klaar!

Nu de rimramrook van eind mei enigszins begint op te trekken ontstaan er mooie contouren. De eerste lunches zijn gegeten, de hal is perfect op orde. Het kantoor staat te glimmen en de showroom staat vredig klaar voor de start. De afvalpers is geïnstalleerd, de nieuwe heftruck rijdt haar eerste rondjes en een en ander begint een fijne vorm te krijgen. Kortom een en al zegening.

Samenwerkingen
Ook zijn er onderwijl mooie samenwerkingen ontstaan. Bijvoorbeeld met Patrick van Overmaat Industrial Solutions. Jonge gast, goede kop met een recent gestart eigen bedrijf in professionele robotica en high-end technische ruimtes. Hij zoekende naar kennis hoe je een bedrijf laat groeien en wij naar een technisch expert die onze serviceafdeling kan opbouwen. Nou dat treft!

Personeel
Leuk hoor. Maar heb je ook nog wat anders te vertellen? Jazeker. Want ook is het leuk om te vermelden dat naast het huidige team ook Robin is begonnen als servicemedewerker buitendienst en we aan het aftellen zijn totdat Edwin komt om ons als chef kantoor te gaan ontzorgen. Blij mee! Los daarvan is ook Bettie voor ons komen werken. En Bettie dat is een bijzondere. Traag, pruttelend, licht chagrijnig, slechte starter, rimpels op de kop, af en toe een onaangename geur maar eenmaal op gang jongens wat een feest, aandachtrekkend en subtiel charmant serveert ze met uiterste precisie heerlijke koffie, thee en meer op uw evenement.

Bettie?
En waarom dan toch Bettie? We kregen steeds vaker de vraag van klanten of wij een oplossing hebben voor een bedrijfsfeest of de opening van een nieuw pand. Ja hebben we. Mobiele koffiebarren, V6 amarok met espressomachine etc. Coffee2go. Zeg het maar. Niet onze core-business maar wel leuk om een klant kosteloos een koffieoplossing aan te bieden voor tijdens een open dag en meer. Want he die koffie binnen is lekker, dus dat mogen ze weten ook. Nou dank voor het compliment! En die beantwoorden we graag met een kosteloze opstelling en zelfs met taart en choco erbij.

Maar goed Bettie dus. Na jarenlang voor @heiligeboontjesespresso te hebben gewerkt gaat Bettie voor Fleulia Koffie de evenementen draaien. Kijk maar eens tussen de foto’s of je haar al herkent en toeter maar flink als je haar tegenkomt. Het kan zijn dat we uw vriendelijke groet en of wuif niet altijd direct doorhebben, dat ligt vooral niet aan u, we zijn dan druk aan het werk met BE(ttie)78-32. Uw mobiele koffiebar.

Assortiment
Nou gezellig allemaal. Gebeurt er nog wat in het assortiment? Zekers! Eind juni komen er enkele nieuwe producten in het assortiment om bijvoorbeeld de #hotellerie nog breder te mogen voorzien van koffie. Denk bijvoorbeeld aan decaf staafjes, instant staafjes, zoetjes en een per stuk verpakte bonbonmix. Ook komt er een kneiter heule dikke espresso koffieblend erbij. Maar attentie, deze is een 16+ en hakt erin! Proeven?

Maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs om het bij jullie of ons op locatie te komen testen. Want we hebben inmiddels een landelijke dekking. Dus bel gerust. We hebben een goed team van leuke dienstbare jonge gasten die plezierig gas willen geven.

Om de groei te mogen borgen zoeken we trouwens ook nog extra medewerkers erbij. Denk bijvoorbeeld aan de servicedienst, medewerker magazijn, medewerker marketing, vertegenwoordiger, binnendienst telesales en bijbaan inpakkers en evenement draaiers. 

De bussen zijn al besteld. Doe je mee? Kijk maar eens op onze vacaturepagina  of jouw ideale baan er wellicht tussen staat.

Voor nu: Proost en dank voor alle zegeningen!

contact

14 dagen vrijblijvend testen?

Na het invullen van dit formulier zal een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een vrijblijvend advies.

  Proeverij

  Vooral benieuwd naar de verschillende koffiesmaken? In onze showroom kunnen wij ook een proeverij aanbieden waarin u en uw collega’s verschillende koffiesmaken uit kunnen proberen.

  Kennismaken

   Adresgegevens
   Fleulia koffie
   Zwedenweg 2
   7772 TC Hardenberg
   T: 0523 – 76 36 34
   E: info@fleulia.nl
   Administratie
   E: administratie@fleulia.nl
   E: crediteuren@fleulia.nl
   Openingstijden
   > Maandag t/m vrijdag 8-17u